Menu Sluiten

Diensten Geothermische Warmtepompen

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

More info

tags: Warmtepomp Installateur – Warmtepomp Installateur Hamme – Warmtepomp Installateur Waasland – Warmtepomp Nieuwbouw – Warmtepomp Kiezen Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over diensten geothermische warmtepompen kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Diensten Geothermische Warmtepompen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten geothermische warmtepompen

NO AI

home diensten referenties contact offerte ontvangen alternatieve verwarming verwarming is een belangrijk onderdeel van de woning. Warmte geeft het comfort om ons goed te voelen. Meer en meer begint echter energieverbruik en kostprijs van verbruik ook mee te spelen bij de mensen. Het is dan ook goed nieuws dat we alternatieve bronnen kunnen voorstellen. Meer lezen bodem water warmtepompen een bodem water warmtepomp ook wel geothermische warmtepomp genoemd gebruikt de natuurlijke warmte die aanwezig is in de bodem diensten geothermische warmtepompen leverancier Via een verticale boring of een horizontaal captatienet stelsel van buizen in de ondiepe ondergrond wordt de energie aan de bodem onttrokken. Lucht water warmtepompen met een lucht waterwarmtepomp benut u een.

skip to main content facebook linkedin interventie jobs contact menu home diensten particuliere klanten hernieuwbare energie verwarmingsinstallaties airco en koelinstallaties sanitair woningventilatie specialist klimaatplafonds bb openbare werken verwarming collectieve stookplaatsen sanitair ventilatie meeten regel techniek industrile freecooling installaties spotlight onderhoud press enter to begin your search close search home raquo diensten raquo hernieuwbare energie hernieuwbare energie brandend actueel veel besproken en verplicht voor elke woning school of kantoor in vlaanderen vanaf januari . Reeds lang voor hernieuwbare energie populair werd hebben wij de toekomst hiervan ingezien. Al deze tijd hebben wij nuttig gebruikt om opleidingen te volgen en ervaring op te doen. Zodoende durven wij nu zeggen dat wanneer u op zoek bent naar een partner voor het realiseren van uw project met van onderstaande technieken wij de absolute expert zijn om u hierin bij te staan. Geothermische warmtepomp lucht water warmtepomp thermische zonnepanelen neem contact met on.

Data over Diensten geothermische warmtepompen

onze activiteitenwarmtepompenairconditioningventilatiesystementotaalprojectenaanvullende diensten onderhoud over ons contact bruegel warmtepompen ventilatiesystemen ben appartementen met een individuele geothermische warmtepomp. Hier hebben we boringen van telkens m voorzien om het maximaal rendement te kunnen halen uit de bodem De handelswijze m.b.t. diensten geothermische warmtepompen De boringen zijn zodanig gedimensioneerd dat er geen glycol nodig is. Dit levert een hoger rendement op en biedt de bewoners het comfort van maximaal verwarmingen en koeling. aventi biezenstraat beerse infoaventi.be contact aventi is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij cont.